PVC1. PVC Ramen
2. PVC Deuren
3. PVC Ramen en deuren plaatsing
4. Vliegenramen
5. Voordelen PVC


1. PVC Ramen

Al onze PVC ramen worden op maat gemaakt in hoogwaardig kunststof. U hebt keuze uit verschillende uitvoeringen rekening houdend met persoonlijke smaak, voorkeur en in functie van gebruik. Ook in verband met beglazing zoeken we samen met u naar de beste oplossing op gebied van akoestiek, zonwering, ventilatie en beveiliging.

Wij beschikken ook over een zeer uitgebreid kleurenpallet.


2. PVC Deuren

Wij bieden u een uitgebreide keuze aan modellen en uitvoeringen op het vlak van PVC deuren. Voor de afwerking met een sierpaneel, werken we met producten van Harinck.
Uw ramen en deuren zijn zeer belangrijk voor de veiligheid van uw woning. Daarom besteden we veel aandacht aan de sluiting en het slot van uw deur. Kiezen standaard voor een hoge basisveiligheid en hoogwaardige materialen zoals scharnieren, cilinder en tochtborstels. Indien gewenst kunnen we uw deuren uitrusten met elektrische sloten, hang- en sluitwerk van hogere veiligheidsklasse, sierbeslag in alle vormen en maten...

Standaard worden onze PVC deuren minimum uitgerust met een 3-puntsluiting, dubbele pen en haak hier hebben we dan ook nog de keuze een veiligheidscilinder te nemen of een gewone cilinder.


3. PVC Ramen en deuren plaatsing

Wij komen na een afspraak tot bij u om de ramen op te meten en een offerte op te kunnen stellen. Na het ondertekenen van de offerte komen we alle ramen en deuren nog eens controleren om alle laatste details niet over het hoofd te zien. Op basis van die maten worden de ramen in productie gestoken. Pas wanneer de bestelde ramen en deuren klaar zijn, wordt er een exact tijdstip afgesproken. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat we gemaakte afspraken kunnen nakomen. De gemiddelde levertermijn bedraagt 8 ā 12 weken (deze periode is slechts indicatief).

Op het afgesproken tijdstip komen onze plaatsers uw ramen en deuren plaatsen. De laatste dag wordt alles netjes afgewerkt. Ontbreekt er nog iets? Onze na-service staat steeds ter uwer beschikking.


4. Vliegenramen

Muggenschuifdeur Miss Twiggy

Dit uniek concept is een ultradunne, aluminium muggenschuifdeur die tegelijk ook sterk is. Het profiel is slechts 15mm dik waardoor u het probleemloos tussen raam en rolluik kan plaatsen.

Muggendraaideur

Een muggendeur die 's winters vliegen buitenhoudt en 's zomers de muggen... een absolute must voor u om zorgenvrij te kunnen werken in de keuken, relaxen in de woonkamer of te slapen in de slaapkamer.

Muggenschuifdeur

Indien u over schuiframen beschikt, kan u kiezen voor muggenschuifdeuren zodat u geen nare beesten rond de oren heeft zoemen.

Muggenramen

Snel en gemakkelijk te plaatsen: dit zijn de grootste troeven van het muggenraam. Dankzij het uiterst smalle profiel kan ons vast muggenraam samen geplaatst worden met ons opbouwrolluik. Indien u meer voelt voor een oprolbaar muggenraam: ook dit kunnen we snel leveren.


5. Voordelen PVC

a. Isolatie en inbraakveiligheid

Meerkamerprofielen in PVC (70mm diepte) hebben een isolatiewaarde van 1.4W / mēK. Gelijkwaardige profielen in hout zijn dan ca. 110 mm diep. De betere aluminiumprofielen komen slechts aan een waarde van 2.0W/mēK. Door toepassing van metalen kernen in de PVC profielen worden in combinatie met veiligheidsbeslag en akoestisch glas optimale prestaties bereikt inzake stabiliteit, inbraakveiligheid en geluidsisolatie.

b. Prijs

Uitgaande van gelijkwaardige kwaliteitseisen bieden ramen en deuren uit PVC de beste prijs. Of het nu om nieuwbouw, renovatie, villa, fermette of rijwoning gaat: PVC kan steeds toegepast worden. Let wel, beslis niet alleen op basis van prijs, maar vraag referenties op en doe alleen een beroep op erkende vakbedrijven.

c. Kleur en vorm

PVC ramen kunnen voorzien worden van kleurcoatings en/of hoogwaardige kleurfolies, waardoor vb. houtdessins geïmiteerd kunnen worden. De garantie is dezelfde als bij hout en aluminium. Zowel gebogen ramen, designstijl of pastoriestijl kunnen.

d. Onderhoud

Het reinigen van de ramen en het glas kan met dezelfde producten en tegelijkertijd gebeuren. Je moet dus geen extra producten aankopen en je bespaart tijd.